Siivousalan ammattilaiset

CleanStar Oy on Jyväskyläläinen perheyritys. Tällä hetkellä toimimme Jyväskylän ja Kuopion talousalueilla, ja tuotamme siivouspalveluita yrityksille. CleanStar tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityä palvelua, jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan.

Teemme pidempiaikaisia sopimussiivouksia sekä kertaluontoisia keikkatöitä. Henkilöstö on työhönsä hyvin perehdytettyä ja motivoitunutta. Henkilöstö on muodostunut omaksi pieneksi perheekseen. Meille tärkeitä arvoja ovat luottamus, vuorovaikutus ja asiakastyytyväisyys. Työnjohto tekee aktiivista työtä kentällä, joka mahdollistaa asiakaskohteissa parhaan mahdollisen laadunvalvontatyön. Työmme hoituu laadukkailla ammattisiivousvälineillä ja pesuainevalinnoissa pyrimme aina valitsemaan kotimaisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Asiakaskohteissa olemme pyrkineet siihen, että siistijämme ovat vakituisia ja siistijöillämme on omat asiakaskohteensa, tämä edesauttaa mutkatonta yhteistyötä ja parantaa luottamusta välillämme. Uuden asiakkaan kanssa teemme aina maksuttoman arviointikäynnin kohteeseen, jossa katsomme yhdessä palveluntarpeen, keston ja kustannukset. Työnjohtomme palvelee lähes kellon ympäri ja ottaa mielellään vastaan uusia asiakaskohteita!